Leisis tuleb vallavanem Mõtlepa umbusaldamine (33)

Leisi vallavolikogu hakkab hääletama vallavanem Ludvik Mõtlepa vastu esitatud umbusaldusavaldust, mille neli volikoguliiget esitas juuni keskel toimunud istungil.

Umbusaldusavalduses, millele on alla kirjutanud volikogu liikmed Priit Nurk, Anti Leedu, Tuuli Pärtel ja Inga Põlluäär, heidetakse vallavanemale ette tegevusetust Leisi keskkooli arendamisel.

Umbusaldusavalduse eelnõus märgitakse, et Leisi keskkool on kohaliku elu jätkusuutlikkuse seisukohast vääramatu tähtsusega, kuid vallavanema tegevusetuse tõttu ei ole võimalik strateegiliselt planeerida ega ellu viia neid väärtusi, mis tagaksid kohaliku kogukonna normaalse toimimise. Kooli tegevust on saatnud kahjuks negatiivne foon ja seda mitte ainult koolidirektori ümber toimunud meediaskandaali tõttu. “Kuna tegemist on pikaajaliselt eskaleerunud probleemistikuga, siis järeldub sellest üheselt, et vallavanem ei ole saanud koolielu suunamisega hakkama,” tõdetakse avalduses.

Print Friendly, PDF & Email