Heiki on leitud

Sõmera hooldekodust pühapäeval lahkunud Heiki leiti teisipäeva lõuna paiku üles.

Sõmera hooldekodu juhataja Helle Kahmi sõnul jõudis Heiki ise Kärla–Kihelkonna maantee peale välja, kus hooldekodu töötajad teda märkasid. “See oli puhas ime,” tõdes Kahm ja lisas, et see oli Sõmera hooldekodu jaoks kõige suurem otsing üldse. “See on nagu lapse kadumine, kui inimene niimoodi haigushoo mõjul jooksu paneb,” ütles Kahm.

Heiki lahkus hooldekodust pühapäeval kella 16 paiku. Teda otsiti esmaspäeval taga kopteriga ning Haapsalust toodi kohale ka politseikoerad. Veel otsisid Heikit nii hooldekodu töötajad kui ka kliendid ja Kärla noored vabatahtlikud.

“Ta on praegu ise nii-nii õnnelik, et ta tagasi on, ja hetkel veel täitsa kõnevõimetu,” kirjeldas Kahm hoolealuse reaktsiooni ning ei olnud kitsi ka tänusõnadega kõigile, kes aitasid Heikit otsida. “Sõmera kodu juhina tänan südamest kõiki hooldekodu töötajaid, kes oma vabast ajast välja tulid, kõiki kliente, kes otsida aitasid, tänan politseid ja Meelis Juhandit, tänan politseikopterit ja koerajuhte ja kõiki teisi. Heiki on kodus tagasi ja meil on selle üle suur-suur rõõm.”

Print Friendly, PDF & Email