FC Kuressaare karikasarjas järgmisse ringi

Eesti meeste jalgpalli karikavõistluste 1/32-finaalis alistas FC Kuressaare kolmanda liiga klubi SK Tääksi 4 : 2 ja kohtub nüüd järgmises ringis Tartu FC Santosega.

“Ei olnud hetke, kus olnuks tunne, et me seda mängu ei võida,” ütles FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak. “Meil tuleb kolmapäeval kohe tähtis esiliiga mäng otsa ja saime minimaalsete kuludega maksimaalse tulemuse.”

Salme staadionil mängitud kohtumises avasid väljakuperemehed mänguskoori juba 10. minutil, kui Martti Pukk lõi Sander Lahe tsenderdusest palli peaga Tääksi värava etteposti.

Kümme minutit hiljem tõmmati Mario Stern trahvikastis maha ja Elari Valmas realiseeris kindlalt penalti, lüües seisuks 2 : 0. Kuressaare ülekaalu tähe all kulgenud poolaja lõpus tabasid külalised korra ka Rait Hanseni väravaposti.

Pelle Pohlaku hinnangul oli positiivne, et kaks esimest väravat õnnestus kiiresti ära lüüa. “Tavaliselt langevad madalama liiga meeskonnad pärast esimest väravat ära, aga Tääksi oli endale pähe võtnud, et nad võitlevad lõpuni, ja nad mängisid sümpaatselt,” avaldas ta vastastele tunnustust.

Teine poolaeg jätkus sarnaselt esimesega ja kui Elari Valmas suurendas 71. minutil oma meeskonna eduseisu 3 : 0-le, tundus juba, et mäng on tehtud. Aga minut hiljem lõi Tääksi 1 : 3 ja veel 5 minutit hiljem oli seis juba 3 : 2. Kuid SK Tääksi 81. minuti omaväravast vormistati ka lõppskoor 4 : 2. Pärast seda tabas Valmas veel posti ja Alari Saar põrutas palli latti.

Pelle Pohlak ei teinud sisselastud väravatest siiski suurt numbrit. “3 : 0 peal tuli Roland Kütt keskkaitsesse, platsil oli palju noori ja mehed olid oma positsioonidelt väljas, see oli rohkem kosmeetiline probleem,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email