Endrik Puntso võitis stiilselt Võru 10. rattaralli

Filter Maanteekarikasarja VI etapi, Võru 10. rattaralli 101 km pikkuse võidusõidu võitis Endrik Puntso.

Lõpus edestas Endrik Puntso Kristo Enn Vaga 3, Silver Schultzi, Ivo Suurt ja Vahur Valvast 6 sekundiga. Peagrupp lõpetas pea 40 sekundit hiljem. “Sõit kulges nauditavalt,” tunnistas Puntso.

“Alguses püsis punt päris pikalt koos ja polnud just väga kerge putku panna, aga lõpuks see siiski umbes 10-liikmelise grupiga õnnestus. Sealt edasi algas uus “paugutamine” 20 km enne lõppu. Sain korduvalt eest, kuid 10 km enne lõppu purunes käiguvahetaja tross ja käiku enam vahetada ei saanud, õnneks oskasin – ja oli õnne ka – oma kaardid ikkagi õigesti ära kasutada.”

Endrik Puntso tegi sellel võistlusel oma esimese sõidu Eesti meistri sinimustvalges särgis. “Oli uhke tunne sõita,” tunnistas ta. “Motivatsiooni andis see kindlasti juurde. Eestis ma sel aastal Viikingi särgis rohkem ei võistle, ainult Balti tuur on jäänud veel koondisega sõita. Hooaja lõpetan Prantsusmaal. Praeguse seisuga on ka tulevik lahtine, kuid on tõenäoline, et sellisel tasemel spordiga teen ma lõpparve.”

Print Friendly, PDF & Email