Reka rammis Auriga ringil sõiduautot (14)

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Eile kell 9.22 anti politseile teada, et Kudjape alevikus Tallinna tänaval on juhtunud liiklusõnnetus. Kokku olid põrganud veo- ja sõiduauto.

Sõiduautot Ford juhtis 73-aastane mees, kaassõitja oli 68-aastane naine. Veoauto Scania juht, 57-aastane mees, oli sõidukis üksi. Sõiduautos olnud mehe ja naise toimetas kiirabi haiglasse. Mõlema sõiduki juhid olid kained ja omasid vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigust, vahendas Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk.

Juhtunu kohta on alustatud menetlust, mille käigus selgitatakse välja kõik asjaolud. “Sündmuskohal kogutud esialgsete andmete põhjal ei hoidnud rekajuht eesliikuva sõiduki suhtes piisavat pikivahet ja kui sõiduauto ringtee eel pidurdas, siis sõitis sellele tagant otsa,” ütles Sikk.

Print Friendly, PDF & Email