Kuressaares avas uksed uus mööblikauplus

Sellest nädalast on Kuressaares Uus-Roomassaare 35 asuva Espaki kõrval avatud uus mööblikauplus. Oma jõud on sel pinnal ühendanud kaks mööblifirmat korraga – Le Settee ja Viigardi.

“Meile tundub, et Saaremaal on mööbliturul veel meile ruumi,” ütles Viigardi esindaja Tanel Karimõisa. Tema sõnul on Viigardi varemgi Saaremaal oma mööblit müünud. Siis aga Rehemäe mööblisalongi ja otse klientidele Viigardi internetipoe kaudu.

Kõige rohkem on neil viimastel aastatel kasvanud köögimööbli müük. “Viigardi sortiment köökide osas on seinast seina,” kinnitas Karimõisa. Ta märkis, et iga klient peaks neilt leidma sobiliku köögimööbli vastavalt oma maitsele ja eelarvele. “On olemas soodsa hinnaga nägusad standardköögid ja laias sortimendis tellimuskööke, kus kapid-sahtlid saab teha vastavalt kliendi antud mõõtudele.”

Viigardi pakub ka täispuidust uksi ning kohapeal saab välja valida kogu köögitehnika. “Lähiajal tuleb poodi abiks ka tehase joonistusprogramm, kus klient saab oma tulevast kööki näha 3D-formaadis.”

Septembrist hakatakse aga pakkuma Eesti suurima liuguste tootja Structo Industry liuguksi ja kappe. Müüakse ka suures sortimendis elutoamööblit. “Kõike, mis leidub meie koduleheküljel www.viigardi.com, on võimalik sama hinnaga meie Kuressaare poodi tellida.”

Viigardi pakub ka magamistoa-, lastetoa- ja kontorimööblit, samuti kõike, mis esikusse tarvis. Kogu esialgu poodi plaanitud sortiment saab paika augusti lõpuks. “Teeme koostööd paljude teiste Eesti mööblimüüjatega, kataloogide alusel saab kohapeale tellida ka nende toodangut.”

Poes ootavad kliente pika kogemusega kohalikud mööblimüüjad Annika ja Marju. “Esimene müük sai täna juba tehtud,” kinnitas Karimõisa.

Le Settee OÜ esindaja Heilika Reinvart ütles, et Kuressaarde laienemise mõte kerkis päevakorda pärast seda, kui kohalikul mööbliturul tekkisid muudatused seoses Münt Mööbli esinduse sulgemisega. “Loodus tühja kohta ei salli ja otsustasime, et miks mitte tulla ise Saaremaale head eestimaist pehmet mööblit pakkuma,” rääkis Reinvart. “Kuna me ise toodame ja ise ka müüme oma toodangut, saame hinnad hoida kliendisõbralikud ja olla paindlikud tarneaegade osas.”

Reinvardi sõnul pakuvad nad lisaks standardmõõtudes diivanitele ka erimõõdus pehmet mööblit ehk klient saab tellida nt diivani talle sobilikes mõõtudes. “Meie diivanid on vineerist karkassil ja kasutatud on kvaliteetset puitmaterjali,” kinnitas ta. Lisaks diivanitele pakutakse Kuressaare kaupluses ka laias valikus Sleepwelli madratseid, kattemadratseid ja kušette.

Kuressaares või Saaremaal Le Settee tooteid seni müüdud ei ole, kuid ettevõtte Pärnu kauplusest on nii mõnedki diivanid-tugitoolid Heilika Reinvardi kinnitusel ka Saaremaale jõudnud.

Print Friendly, PDF & Email