Ametikoolis on osale erialadest lisavastuvõtt

Kuressaare ametikoolis võetakse 24. augustini vastu sisseastumisavaldusi erialadele, kus on veel vabu õppekohti.

“Võrreldes äsjalõppenud korralise vastuvõtuga on paar muudatust: otsustasime õpilaskandidaatide soovidele vastu tulles korraldada õppetöö spaateenindaja erialal päevase õppe asemel tsükliõppena,” ütles ametikooli direktor Neeme Rand. Ka rekreatsioonikorralduse ja juuksuri erialal on kavas rakendada päevase õppe asemel tsükliõpet.

Vabu kohti on ka päevases õppes majutusteeninduse ning kivi- ja betoonkonstruktsioonide eriala põhikoolijärgsetes õpperühmades. Päevases keskharidusejärgses õppes saab veel liituda noorem-tarkvaraarendaja eriala õpperühmaga.

Tsükliõppes on kohti koduhooldaja, täiskasvanuhooldaja, teabegraafiku ja nahkkäsitöö ning õhtuses õppes tekstiilkäsitöö õpperühmades. Samuti võetakse avaldusi vastu lihtsustatud õppes abikoka ja kinnisvarahoolduse erialale.

Aavaldusi võetakse 24. augustini või kuni õppekohtade täitumiseni vastu tööpäeviti kell 8.30–16.30 ametikooli linna õppehoones. Sel suvel on ametikooli esitatud kokku 400 sisseastumisavaldust, 50 võrra rohkem kui mullu.

Print Friendly, PDF & Email