Aita teha head! (1)

Esmaspäeval algab Selverites Eesti lasterikaste perede liidu (ELPL) kampaania “Lapsed kooli!” Kuuendat korda toimuva aktsiooni eesmärk on toetada paljulapselisi peresid ja väärtustada haridust.

Koolis vajalike õppevahendite soetamine on lasterikkale perele märkimisväärne väljaminek, teretulnud on igasugune abi.

Algatust “Lapsed kooli!” on inimestel võimalik toetada mitmeti: poetades meie annetuskorvidesse mõne ostetud koolitarbe või tulles vabatahtlikuna appi annetusi koguma. Me oleme tänulikud mõlema heateo eest!

Annetusi on võimalik teha Selverites üle Eesti, Kuressaarest Narvani, Tallinnast Võruni. Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamisele just selles maakonnas elavatele peredele. Annetatud esemed jagavad ELPL-i liikmed laiali hiljemalt septembri esimestel nädalatel.

Tänavune kampaania kestab 10.–15. augustini 30 Selveris üle Eesti esmaspäevast reedeni kell 15–19, laupäeval kell 11–15.

Saaremaa lasterikaste perede ühendus viib kampaania läbi Tallinna Järve Selveris (Ingrid Leemet) ja Saare Selveris (Reeda Kuusk). Tallinnas on meile abiks MTÜ Eesti Skautide Ühing ja Kuressaares MTÜ Saaremaa Kodukant vabatahtlikud (koordinaator Reet Viira).

Saaremaa ühenduse kogutud koolitarbed jagatakse Saaremaa lasterikaste perede ühendusse kuuluvate perede vahel. Kui keegi tunneb, et soovib selles projektis osaleda vabatahtlikuna, siis on ta oodatud kauplustesse annetusi koguma.

Vabatahtlikuks saab end registreerida Eesti lasterikaste perede liidu kodulehel http://www.lasterikkad.ee/lapsed-kooli-2015-tule-vabatahtlikuks/ või anda endast märku Saaremaa lasterikaste perede ühenduse kontaktisikutele – Ingrid Leemetile aadressil saaremaa@lasterikkad.ee või Reeda Kuusele aadressil reeda@lasterikkad.ee.

Tule aita meil teha head!

Ingrid Leemet,
SLPÜ juhatuse esimees

Print Friendly, PDF & Email