FC Kuressaare võitis Tallinna JK Kalevi

FC Kuressaare alistas koduväljakul tänu Tõnis Koppeli üheksanda minuti väravale Tallinna JK Kalevi 1 : 0.

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak ütles, et mäng Kaleviga ei olnud just maailma kõige ilusam mäng ja teisel poolajal vajus meeskond natuke liiga ära, aga kõik mehed tahtsid meeletult võitu, rabelesid ja pingutasid viimseni ning kui ka eksisid, siis mängisid ikka lõpuni, pea püsti, ja see on positiivne.

Kohtumise algul kohe rünnakule asunud saarlased jõudsid Kuressaare linnastaadionil kiirelt sihile. 9. minutil mängis Sander Laht paremal äärel kaitsja üle ja tsenderdas värava alla, kus Tõnis Koppel palli ühe puutega väravasse lõi. Mõni minut hiljem oli Koppel taas aktsioonis, kuid tabas vastaste väravaposti.

Teisel poolajal haarasid initsiatiivi külalised, saarlased vastasid vasturünnakutega. Nii oli Tõnis Koppel taas värava lähedal, kuid Kalevi väravavaht oli seekord tasemel.

Print Friendly, PDF & Email