Elagu disko!

See, et vanasti olnud taevas sinisem ja rohi rohelisem, on ammune tõde.

Need, kes olid teismelised paar-kolmkümmend aastat tagasi, meenutavad seda aega heldimusega. Küll siis olid alles võimsad peod! Küll siis oli alles vägev muusika!

“Tollal ikka osati häid lugusid teha,” ohkab ilmselt mõnigi nn diskopõlvkonna esindaja praegu.

Paistab, et 80–90-ndate muusikat oskavad siiski hinnata ka praegused noored. Või vähemalt tunnevad huvi selle vastu, mida armastasid nende isad-emad või koguni vanaisad-vanaemad. Sellest huvist annab tunnistust ka möödunud nädalavahetusel Orinõmmel peetud menukas retrodisko, kus vanade hittide järgi vihtusid tantsu igas eas peolised.

Erinevate põlvkondade vahelisest lõhest on räägitud ilmselt alati. Ehk aitavad Orinõmme retrodisko taolised nostalgiaüritused seda lõhet pisut väiksemaks muuta? Laupäevasel peol igatahes paistis, et aitavad.

Elagu disko!

Print Friendly, PDF & Email