Allik ja Kalde võitsid rannavolles kulla

Pühapäeval lõppesid Pärnu rannas noorte rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlused kuni 20-aastaste turniiriga, kus noormeestest näitasid parimat mängu Karli Allik ja Ragnar Kalde, kes võitsid kuldmedali. Karikavõistluste parimad Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand said kaela hõbe- ning Alari Saar ja Ott Liivaru pronksmedali.

“Väga tähtis võit,” tunnistas Karli Allik, lisades, et on nüüdsest olnud valitsev Eesti meister U20 rannavolles juba kolm aastat. “Finaali teise geimi kaotus jäi veidikene kripeldama, sest meil oli võimalus matšpall realiseerida.”

Ragnar Kaldega alustas Karli Allik treeninguid umbes kaks nädalat tagasi. “Esimene nädal oli raske, aga teisel nädalal treenisime juba valitsevate Eesti meistrite Karl Jaani ja Rain Rauaga, kus Ragnar palju uut õppis,” rääkis Allik. “Meie kokkumäng on üllatavalt juba päris hea. Vastased mängisime üle Ragnari blokiga ja samuti minu hea kaitsemänguga.”

Karli Alliku sõnul on nüüd seatud eesmärgiks minna septembris Küprosel toimuvatele U20 Euroopa meistrivõistlustele tiitlit jahtima. “See ei ole veel kindel, kas me sinna saame, aga loodame küll,” märkis ta, lisades, et mängus tuleb siiski veel rohkem pingutada.

“Ragnar peab õppima blokis mängu lugema, nii tõstma kui ka kõksusid peab hakkama tegema, sest siiani on Ragnar ainult löönud. Ise pean arendama kaitsemängu ja oma sidemängu lahendamist, samuti lööki. Põhimõtteliselt on meil vaja kõiki elemente arendada.”

Samaealiste neidude Eesti meistrivõistlustel said kolmanda koha U18 Eesti meistrid Gerli Gull ja Silvia Pertens.

Print Friendly, PDF & Email