Runö tehniline rike häirib liiklust Ruhnu saarega (4)

Tehnilise rikke tõttu ei toimunud Ruhnu liinidel graafikureise eile ega täna. Ära jäid pühapäevased reisid Ruhnu-Munalaid-Ruhnu ja Ruhnu-Pärnu-Ruhnu suunal ning tänased Pärnu-Ruhnu reisid, kokku viis väljumist.
Nende asemel toimus öösel edasi-tagasi reis piiratud võimekusega ja tuule piiranguga kuni 7m/s Pärnu-Ruhnu-Pärnu kell 21.30 Pärnust, kell 2.50 Ruhnust ja 7.35 jõudis laev tagasi Pärnusse. Pärnus ootas reisijaid vedaja teatel buss, mis viis soovijad Munalaiu sadamasse oma sõidukitele järele.Graafikujärgset liiklust ei ole ka homme, mil jäävad ära reisid Roomassaare suunal. Reisijaid teavitatakse jooksvalt telefoni ja SMSi teel, samuti saab infot laevaliikluse veebilehelt ja infotelefonilt 14204 kell 8.30-20.00.

Täna defekteeritakse masinat täpsemalt, mis annab selguse, kui suur on tööde maht ja selleks kuluv aeg. Edasised otsused Ruhnu saarega ühenduse osas tulevad kohe, kui on selgunud Runö tehniline seis.

Print Friendly, PDF & Email