UUS! Tõrisel kaduma läinud 84-aastane Antonina leiti üles

Antonina

Antonina

Laupäeval, 1. augustil lahkus oma peatuspaigast Saaremaal Lääne-Saare valla Tõrise külas 84-aastane Antonina. Esialgu püüdsid lähedased teda ise leida, kuid kuna see tulemusi ei andnud, teavitati pärast kella 22 naise kadumisest politseid. Politsei asus naist otsima, otsingutele olid lisaks politseinikele kaasatud kohalikud elanikud, aga ka politseikoer ning kasutati lennusalga kopteri abi.

Pühapäeva õhtu hakul teates politsei, et Antonina leiti üles. Antonina õnnestus helikopteri abil leida umbes 300-400 meetri kaugusel tema peatuspaigast Saaremaal. “Kuna vanaproua veetis öö välitingimustes, siis vaatavad meedikud ta üle. Täname koostöö eest!” ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaja Grak.

Print Friendly, PDF & Email