Tänak lõhkus Soomes varakult auto

Tänak lõhkus Soomes varakult autoWRC ralli MM- etapil Soomes sõiduvea teinud Ott Tänak lõhkus esiamordi, kuid jätkas sõitmist. Ralli MM-sarja kaheksandal etapil Soomes läks reede hommikul kõrgete ootustega starti ka Ott Tänak, kes aga kolmandal kiiruskatsel sõiduvea tõttu vastu kivi põrutas ning auto vasaku esiamordi lõhkus.

Järgmisel, neljandal kiiruskatsel kaotas saarlane parimatele juba üle minuti ning ütles ralliraadiole, et üle nende hüpete pole neil lihtne sõita. Kokku oli Ouninpohja kiiruskatsel üle 75 hüppe. Tänak ütles M-spordi vahendusel, et päeva viimased kiiruskatsed lihtsalt sõidetakse läbi, et ajalist kaotust piirata nii palju kui võimalik.

Eile ei olnud katsete vahele ühtegi hoolduspausi ette nähtud ning seega tuli katkise autoga päeva lõpuni sõita.

Print Friendly, PDF & Email