Pädaste tulekahju-ohvrid paluvad abi (7)

Muhu valla kodulehel avaldati abipalve, milles soovitakse rahalist toetust tulekahjus kodu kaotanud Pädaste küla Arni talu perele. Annetuse saab teha Armilda Luhti arveldusarvele EE782200001109274590.

Traagiline õnnetus juhtus laupäeval, 11. juulil. Kell 00.15 teatati häirekeskusele tulekahjust Muhu vallas Pädaste külas, kus põles lahtise leegiga laudaga kokku ehitatud puidust talumaja. Enne päästjate saabumist pääses majast iseseisvalt välja 89-aastane naine, kes läks naabrite juurde põlengust teatama.

Naise 56-aastane poeg oli samal ajal iseseisvalt liikunud koridori, kust naabrid aitasid ta enne päästjate saabumist välja. Tulekahju tekkepõhjus oli suure tõenäosusega suitsetamine. Samuti ei leitud pärast põlengut majast töökorras suitsuandurit.

Print Friendly, PDF & Email