Uuendamisega kaasnevad mured

Kuressaare tänavavalgustuse uuendustööd saavad õige pea läbi. Nagu iga suure uuenduse puhul, on ka tänavavalgustuse rekonstrueerimine toonud kaasa mõningaid vaidlusi ja ka väikeseid ebameeldivusi.

August juba paistab ja valged ööd on jäänud möödanikku. Nii juhtus, et ooperist koju kõndinud inimestel tuli vähemalt üks lõik läbida pilkases pimeduses. Ega see ju iseenesest mingi kohutav tragöödia ei ole, kuid loodetavasti edaspidi tänavavalgustus ikka toimib igal pool ühtemoodi hästi. Vastasel korral võivad pikanäpumeestel käed sügelema hakata või siis tuleb ette hoopis kukkumisest tingitud vigastusi. Eriti siis võib komistamist ette tulla, kui parajasti on käsil ka teetööd ja maa on üles kaevatud.

Laiemas plaanis vaadates on aga siiski lausa suurepärane, et Kuressaare uus tänavavalgustus peaaegu paigas on. Suur töö, millest palju kirjutatud ja räägitud, saab tehtud.

Print Friendly, PDF & Email