Taniel Vares avaldas oma uue suvehiti (KUULA!) (2)

Saaremaa muusik Taniel Vares avaldas oma uue suvehiti „Meie suvi on see“, mille esmaesitlus venis oodates päris suve algust.

Teadaolevalt ei ole tänavune Eestimaa suvi seni hiilanud soojade ning päikesepaisteliste ilmadega, võib öelda, et tegelik suvi ei olegi õieti alanud. Tuntud muusik Taniel Vares soovis algselt tulla uue looga välja korralike suveilmade saabudes, kuid käes on pea august ning loodetud suvekuumus ei ole siiani saabunud. Nii otsustas Saaremaa artist pala ikkagi avalikustada, tuues sellega kuulajate mõtetesse igatsuse tõelise suve järele.

“Kuna suve ei ole veel sel aastal olnud, on siiski loota, et millalgi see tuleb. Seega on minu arust täiesti normaalne juuli lõpus üks mõnus suvine lugu välja anda. Seda enam, et lugu on ju üle keskmise suurepärane,” ütles Vares. Värske lembelugu kannab endas toredat sõnumit: sadagu vihma või paukugu äike, alati on võimalik minna varju kallima südamesse.

Laulu „Meie suvi on see“ muusika autoriteks on Taniel Vares ja Peeter Kaljuste, sõnade autor Taniel Vares, kitarrid mängis sisse Andres Joamets. Loo on produtseerinud ja miksinud Peeter Kaljuste, masteringi teostas Glen Pilvre.

 

Print Friendly, PDF & Email