Katsebassein saab peagi lained sisse (1)

Eile pärastlõunal oli väikelaevaehituse kompetentsikeskuse katsebassein veest tühjaks lastud ja töömehed paigaldasid metallist veokelku. Juba on paika saanud metallist lainesummutaja. Basseini äärel ootasid paigaldamisjärge lainegeneraatori kompressori surveballoonid.

TTÜ Kuressaare kolledži väikelaevaehituse kompetentsikeskuse juhataja Anni Hartikainen ütles, et sügisel algavad seadmete kalibreerimiskatsed. “Need kestavad nii kaua, kuni kõik on kalibreeritud,” selgitas ta. Neljapäeval, 6. augustil on kõik huvilised oodatud kompetentsikeskuse lahtiste uste päevale. “Kell 11 ja 13 teeme majas ekskursioone,” lubas Hartikainen.

Reedel, 7. augustil toimub kompetentsikeskuse eestvedamisel visioonikonverents “Tösised jutud messis”, mis keskendub Eesti väikelaevaehituse sidussektori vähesele esindatusele.

kompetents

Print Friendly, PDF & Email