Uim häirib jätkuvalt öörahu (16)

Teisipäeval saatis Kuressaare abilinnapea Mart Mäeker Lääne-Saare vallas registreeritud OÜ- le Kite märgukirja seoses Kuressaare kesklinnas tegutseva baariga Uim. Eelmine hoiatuskiri saadeti firmale 26. juunil.

“Meie poole on taas pöördunud murelikud naabrid, kes kurdavad valju muusika ja joobes lärmavate külastajate üle. Samuti on naabrite kaebused fikseerinud politsei. Lisaks on üles kerkinud probleem, kus baari külastajad kasutavad tualetina naaberkinnistuid,” kirjutas abilinnapea märgukirjas.

Ühtlasi esitas abilinnapea nõudmised, mis kuuluvad kohe täitmisele. Baaril Uim tuleb tagada piisaval arvul WC-sid, et oleks välistatud naaberkinnistute reostamine ning lõpetada baari purjus külastajate poolt naabrite rahu rikkumine. Baari väliterrass tuleb sulgeda õigeaegselt, so pärast kella kahte öösel. Baari omanikel tuleb jälgida seda, et nende kliendid ei satuks baarist ostetud alkoholiga linnaruumi.

Nõudmiste mittetäitmisel on linnavalitsus sunnitud lõpetama heas usus sõlmitud rendilepingu väliterrassi kasutamise osas OÜ Kitega.

Print Friendly, PDF & Email