Vilsandi päevadel etendub Tätte lühinäidend

Vilsandi päevad algavad reedel konverentsiga, millega tähistatakse Vilsandi ilmajaama 150. sünnipäeva. Selleks, et konverentsi veidi täiendada, on Jaan Tätte kirjutanud lühinäidendi “Vaata taevasse”, milles osalevad peale tema enda veel Margit Tätte, Karl Teär ja Maria Mägi.

Jaan Tätte jäi teatritükist rääkides tagasihoidlikuks ja märkis, et tegemist on pigem nelja inimese vestlusega, kus kõneainet pakub ilm. «Komöödiaks muutub ta siis, kui rahvas naerab,» nentis Tätte ja lisas, et etenduse žanrimääratluse üle otsustab publik.

Kihelkonna vallavolikogu esimees ja harrastusnäitleja Karl Teär tõstis aga veidi saladuseloori ja märkis, et nalja peaks saama küll. «Esialgu on neli osalist, aga jumal teab, palju neid õhtuks juures on,” muheles Teär.

Print Friendly, PDF & Email