Kuursaalis näeb pühapäeviti kino

Kuressaare kuursaali esisel väliterrassil toimuvad suvel pühapäeviti tasuta kinoseansid. Koostöös Tallinna kinoga Sõprus tuuakse linale mitmeid väärtfilme, mis vändatud Euroopas ja mujalgi. Juulikuised seansid algavad kell 22 ja augustikuised kell 21 õhtul.

Pargi kultuurikeskus OÜ juhatuse liige Toomas Leis ütles Saarte Häälele, et kino näidatakse kuursaalis juba neljandat hooaega. “Praegu on läinud nii, et kogu aeg on olnud täismaja,” rääkis ta juulikuistest seanssidest. Terrassile mahub umbes sadakond vaatajat ja seni pole ruumipuudust kätte tulnud. Peamiselt on filme tulnud nautima meie oma linna kodanikud, kuid mingil määral on nende seas olnud ka turiste kaugemalt, märkis Leis.

Näidatakse põhiliselt rahvusvahelistel festivalidel osalenud filme, kuid ka selliseid linateoseid, mis teatud määral valgustaksid elu provintsis.

Print Friendly, PDF & Email