Tarmo Volt: 14. Eestimaa suvemängud läksid korda

Kuressaares toimunud 14. Eestimaa suvemängude peakorraldaja, Eestimaa spordiliidu Jõud peasekretär Tarmo Volt tõdes, et võistlused olid väga aktiivsed ja olid väga ilusad mängud.

“Me oleme kuulnud palju positiivset,” lausus ta. “Kindlasti on meil veel arenguruumi ja parandamist vajavaid pisivigu, mida me ise teame, aga kõige tähtsam on see, et ilm oli ääretult ilus, ja see määrab väga palju, sest enamik alasid on väljas.”

Kuressaare ja Saaremaa spordiareenidel selgusid paremad 26 spordialal. Tarmo Voldi hinnangul oli sportlik konkurents tihe ja täiesti olemas. “Kui päris tippe ei ole, siis järgmisel tasemel sportlased konkureerivad suvemängudel omavahel,” märkis ta. “Võistlused teeb huvitavaks ka see, et võistkondlikel aladel on võistkonnad hoopis teised, kui klubihooajal on tavapäraselt harjutud.”

Järgmised mängud toimuvad nelja aasta pärast, kuid korraldajat ei ole veel välja valitud. Selleks kuulutab Eestimaa spordiliit Jõud välja konkursi. “Teame, et soovijaid on rohkesti, kuid tänasel päeval ei saa ma korraldajat veel öelda,” sõnas Volt.

“Me loodame, et lähema aasta-pooleteise jooksul on asi selge. Eelkõige peavad olema vastavad tingimused ja Eestis on enamikus maakondades baasid olemas. See teeb ainult rõõmu, et me ei pea korraldajat otsima, vaid peame pigem valima, ja see ei ole sugugi kerge.”

Print Friendly, PDF & Email