Testkanal TV3 signaali kontrollimiseks

Juulikuu algusest saab testida, kas televaataja näeb TV3 saateid ka pärast augusti keskel toimuvat võrgumuudatust.

Kuna augustis viiakse TV3 signaal väiksema levikuga võrku (Multiplex 1-st Multiplex 6), siis käivitas Digilevi testkanali, mille abil saab juba praegu kontrollida, kas on võimalik TV3 vaadata ka pärast uude võrku üleminekut.

Testkanali vaatamine on lihtne: telerile tuleb teha uus kanaliotsing ja seejärel tuleb liikuda programminimekirja lõppu, st teleri viimasele kanalile. Just seal asubki TV3 Multiplex 6 testkanal. Kui see signaal jõuab telerisse, peaks ekraanile ilmuma pilt kirjaga „Sa vaatad Mux6 telekanalit. Väga hea – näed TV3 ka edaspidi!“

Kui aga testkanalit ei näe, tuleks ühendust võtta kas antennipaigaldajatega või Digilevi klienditoega. Täpsem info veebileheküljel tasutatv.ee/tv3leviala.

Lehelugejale teadmiseks, et eelseisev muudatus TV3 signaali edastamisel puudutab vaid 5-6 protsenti Eesti elanikkonnast. Saare maakonnas peaks TV3 signaali vastuvõtt augustis halvenema vaid Sõrve poolsaarel, peamiselt Torgu valla territooriumil. Kaabeltelevisiooni kliente augustis toimuv muudatus ei puuduta.

Print Friendly, PDF & Email