Jerseylaste tellimus: kaks Saaremaa lippu

TOETAJAD: Jersey fännid said ka ühispildi kuldsete kossumeestega.  Raul Vinni

TOETAJAD: Jersey fännid said ka ühispildi kuldsete kossumeestega.
Raul Vinni

Kui Saaremaa võrkpallurid või korvpallurid Jerseyl toimunud Saarte mängudel korv- või võrkpalli mängisid, siis istusid pea alati tribüünidel ka Michael Docherty, Cat Stuart ja Marie Nifas.

„Me valmistusime Saarte mängudeks juba pikka aega ja otsustasime kedagi spordivõistlustel toetada,“ rääkis Michael Docherty. „Jersey spotlastel on siin poolehoidjaid palju ja nii otsustasime toetada saart, kelle lipp meile esimesena meeldib. Selleks sai Saaremaa ja tellisime endale internetist kaks lippu.“

Peamiselt käisid  nad vaatamas rannavõrkpalli ja korvpalli. „Oleme vaimustuses, sest me nägime absoluutselt ilusat võrkpalli,“ tunnistas Cat Stuart. „Teil on ka parimad fännid ja me oleme neist täiesti vaimustatud.“

Kõigi kolme sõnul tunnevad nad nüüd Saaremaad päris hästi. „Praegu teame, et Saaremaa on Eesti suurim saar, kus elab 35 000 inimest, see on suurem, kui Jersey ja seega rohkem ruumi,“ lausus Michael Docherty.

„Eestlased on väga sõbralikud. Kui me oma lipuga mängu ajal lehvitasime tulid nad meie juurde ja hakkasid rääkima ja uurima, kes me oleme. Meil on vaid kõige positiivsemad emotsioonid.“

Print Friendly, PDF & Email