Rannavolle meestele jäi Gotland alistamatuks (FOTOD)

EI SAA: Saarlased pidid alla vanduma Gotlandile, kelle blokk jäi saarlastele murdmatuks.  Foto Raul Vinni

EI SAA: Saarlased pidid alla vanduma Gotlandile, kelle blokk jäi saarlastele murdmatuks.
Foto Raul Vinni

Jerseyl toimuvate Saarte mängude meeste rannavolles pidid Helar Jalg ja Siim Põlluäär leppima hõbemedaliga, sest ainsana ei suudetud üle mängida Gotlandile kulla toonud Hannes Brinkborg – Viktor Johnssonit.

Finaali suurte lootustega läinud saarlased kaotasid sarnaselt põhiturniiri mängule ka nüüd kindlalt 0:2 (14:21, 12:21). „Nad olid tugevamad,“ tunnistas Siim Põlluäär.

„Suutsime 10-13 punkti mängida, siis hakkasime ise eksima ja nad läksid eest ära. Meie plaan oli vastased serviga võrgust veidi kaugemale saada ja see pisut toimis ka, aga lõpus nad olid ikkagi  paremad. Praktiliselt rootslased vigu ei teinudki.“

Siim Põlluääre hinnangul on Gotlandi meestel maailmatase ja tegelikult ei olnud nende vastu midagi teha. „Üks vend on 11 aastat maailmakarika etappe mänginud ja meie kuu-poolteist veidi toksides ei saa neile oma mänguga lihtsalt vastu.“

Fotod Raul Vinni

Print Friendly, PDF & Email