Algab kammermuusika päevade piletimüük (2)

Esmaspäevast tulevad müüki Eesti vanima ja ühe tunnustatuma kammermuusika festivali, XXI Kuressaare kammermuusika päevade pääsmed.

Festivali passid ja piletid on müügil Kuressaare kultuurikeskuses. Pääsmeid saab osta ka festivali ajal, tund enne kontsertide algust kohapeal.

Kammermuusika päevade väsimatu eestvedaja, peakorraldaja ja kunstiline juht, suurepärane pianist Andres Paas on oodatud muusikafestivali viinud XXI verstapostini. Tema oma karismaatilist klaverikäsitlust võib festivali toreda traditsiooni jätkuna kuulda ka selleaastasel avakontserdil, kus ta ansamblipartner on The New Russian Quartet, kes teeb sellega oma Eesti debüüdi.

Nauditavat elamust võivad oodata ka kõik ülejäänud Kuressaare kammermuusika päevade austajad. Tulemas on taas traditsioonilised kontserdisarjad: “Visioonid”, kus kuulajate ette astub ainulaadne itaalia mandoliinikvartett Classica Pizzicata; “Fantaasiad”, kus mitmekesise kavaga esineb ka väljaspool kodumaa piire tunnustatud eesti saksofonikvartett SaxEst; “Lossimuusika”, kus uue ja vana vokaalmuusika austajad saavad kuulata inglise vokaalkvintetti Apollo5; “Eksootilised promenaadid” autentse Hispaania flamenkoga, etenduses “Passion of Andalucia. Vol. 2” ja “Finale”, kus musitseerib Klaaspärlimäng Sinfonietta keelpillikoosseis.

Print Friendly, PDF & Email