VIII Põrsaturniir minijalgpallis

Põrsaturniir24. juunil toimus Aste staadionil järjekordne Põrsaturniir – sportlikult meeleolukas jaanipäev Aste staadionil. Võitis võistkond Lühikesed Kaelkirjakud koosseisus Karli Allik, Mario Stern, Roland Kütt, Alari Saar. Igati korraliku sportliku taseme ja jaanipäeva meeleoluga turniiril, kus osales viis võistkonda ja kõik mängisid kõigiga läbi, reastuti lõpuks järgmiselt: 1. Lühikesed Kaelkirjakud; 2. FC Aste; 3. FC Taritu; 4. Nasva Eliit Kalurid; 5. Sandla Puit OÜ Suvepäevad 2012/14 Soela/ Sõmera Hooldekodu. Turniiri parim väravakütt oli Mario Stern (Lühikesed Kaelkirjakud) seitsme tabamusega. Tiitliga SUPERPÕRSAS 2015 pärjati Sven Õispuu (Sandla Puit OÜ Suvepäevad 2012/14 Soela/ Sõmera Hooldekodu).

Korraldaja Kaarma SK tänab toetuse eest AS-i Saaremaa Lihatööstus, AS-i Duschy, Lääne-Saare vallavalitsust ja kulka Saaremaa ekspertgruppi.

Andre Käen, turniiri peakohtunik

Print Friendly, PDF & Email