Saarlased kaitsesid pealinnas Eliitkomando tiitlit (2)

Foto: Irina Mägi

Foto: Irina Mägi

Eile toimus Tallinnas Vabaduse väljakul Eesti päästjate kutsemeisterlikkuse võistlus “Eliitkomando 2015”.

Eile õhtul kella 16.30-ks oli Kuressaare komando võistkonnal läbitud kolm ala. Tegemata oli neil veel keemiaõnnetuse katse. Võistluse korraldaja Juta Urbalu rõhutas, et osal võistkondadest on ülesanded veel sooritamata ja seetõttu on tulemused esialgsed. “Liiklusavarii lahendamisel on Kuressaare juhtival positsioonil. Kombineeritud meeskonnaharjutusel ollakse kolmandal positsioonil ja tulekahjuharjutusel teisel positsioonil,” ütles Urbalu. Selleks ajaks oli võistkondadel kokku läbimata veel 16 võistlusala. “Lõppseis kujuneb punktiarvestuse järgi,” selgitas Urbalu. Fotol peavad saarlased Jüri Saar (seljaga), Guido Kask ja Janek Kudrjavtsev võistluse vaheajal sõjanõu.

Print Friendly, PDF & Email