Muhus paiskas kaubik Toyota kraavi (2)

Foto: erakogu

Foto: erakogu

28. juunil kell 15.18 juhtus liiklusõnnetus väinatammi Muhu-poolses otsas, kus 36-aastane Jürgen sõitis Volkswagen Multivaniga tagant otsa sõiduautole Toyota Auris, mida juhtis 41-aastane Helen.

“Kokkupõrke tagajärjel paiskus Toyota sõiduteelt välja. Toyota juht ja sõidukis viibinud 27-aastane Kaie, 27-aastane Kaja ja 7-aastane poiss toimetati Kuressaare haiglasse,” ütles politsei pressiesindaja Kaja Grak.

Sel teelõigul oli uue teekatte tõttu piiratud liikumiskiirus kuni 70 kilomeetrini tunnis. Saadud löögist paiskus sõiduauto teetammist alla.

Kaja Graki sõnul parvlaevalt tulemisega õnnetusel seos puudub, autod liikusid Kuressaarest Kuivastu poole. Esialgse hinnangu kohaselt eespool liikunud auto aeglustas ja teine auto sõitis talle tagant otsa. Mõlema auto juhid ja kaasreisijad kasutasid nõuetekohast turvavarustust.

Print Friendly, PDF & Email