Avies: me ei kao turult (3)

Harju maakohus kuulutas eile välja Eesti lennufirma AS-i Avies pankroti, kuid lennufirma sõnul ohtu, et nad turult kaovad, praegu ei ole; selle asemel jätkatakse lendamist ja minnakse kompromisslahenduse teed, et ettevõte saaks oma tööd edasi teha.

“Sellist otsust oligi oodata ja sellel menetlusel on mitu poolt. On koht, kus plaanitakse teha seda likvideerimisega, ja samuti koht, kus likvideerimist ei tehta. Meie töötame selles suunas, et likvideerimist kui sellist ei tule,” ütles Aviesi juht Allan Soll BNS-ile.

“Otsuse käigus on mitmeid võimalusi, kuidas seda menetletakse. Meie liigume edasi, et jõuda kompromissini ja tervendamiseni, et ettevõte saaks edasi töötada,” lisas Soll ja märkis, et seda ohtu, et Avies turult kaob, praegu ei ole.

Print Friendly, PDF & Email