Aasta ettevõte 2014 Sandla Puit sai omanimelise pingi

Kalmer ja Jaanus Põlluäär

Kalmer ja Jaanus Põlluäär

Saaremaa ettevõtjate liit paigaldas läinud nädalal kuuenda aasta ettevõttele pühendatud pingi Kuressaarde August Kitzbergi tänavale. 2014. aasta 17. juunil toimus avatseremoonia viiele eelmisele aasta ettevõttele pühendatud pingi paigaldamisega.

Tänavu jaanuarikuus kuulutas Saaremaa ettevõtjate liit välja koostöös Raadio Kadi ja Saarte Häälega aasta ettevõte 2014, kelleks sai väärikas ettevõte Sandla Puit OÜ. Pärast pidulikku lindi läbilõikamist tänasid Sandla Puit OÜ esindajad Kalmer ja Jaanus Põlluäär auväärse tiitli eest ning ütlesid, et tänu auhinnale on nende nimi tõesti tuntum.

Lisaks kulges hiljuti väljakuulutatu tootmisjuhi ametikoha täitmine tänu tunnustusele üle ootuste hästi – tootmisjuhi kandideerijate seas leidus mitmeid pädevaid inimesi, et lisaks otsustati luua ettevõtesse veel üks töökoht juurde. Peale pingi avamist suundusid ettevõtjad Muhu saarele Nõupäevale.

Pingid ja asukoha valis välja Kuressaare endine linnaarhiekt Hannes Koppel. Firma Externy OÜ pingid on disaininud Martin Pärn disainibüroost Iseasi. Saare maakonna aasta ettevõtted on AS Baltic Workboats (2009), AS Saaremaa Laevakompanii (2010), Merinvest OÜ (2011), Kõljala Põllumajanduslik OÜ (2012), Alunaut OÜ (2013) ja Sandla Puit OÜ (2014). Aasta ettevõte 2015 valitakse 2016. aasta jaanuarikuus.

Print Friendly, PDF & Email