Kugalepa külas laiutab metsas hiiglaslik F (9)

piltuudis_kugalepafPalju räägitakse tulnukate tekitatud salapärastest viljaringidest. Sootuks omapärane vaatepilt avaneb aga, vaadates Google Maps’i aerofotot Mustjala vallas Kugalepa külas asuvast Rannametsa kinnistust. Mõningaste mööndustega joonistub keset metsamassiivi välja populaarse suhtluskeskkonna Facebook logo.

Firma Tornator Eesti juht Riido Rosin selgitas, et neil on Saaremaal mitmeid kinnistuid. Pärast foto nägemist oli ta rõõmsalt üllatunud. “See oli meile huvitav üllatus. Raie teostas endine omanik. Ei oska kommenteerida, kas see oli kellegi vimka. Keskkonnaameti arhiivis on selle kohta teatis. Kuna tegemist on loopealsega, võib seal lageraiet teha piiratud mahus. Selliste 100-meetriste ribadena see täpselt toimuski,” rääkis Rosin.

Järgmisel nädalal saadab ta oma töötaja kohapeale oludega tutvuma. “Peame selgeks tegema, milliseid metsauuenduslikke meetmeid seal kasutada,” täpsustas ta.

Print Friendly, PDF & Email