Õpilasi ootavad suvevaheajal tasuta trennid

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Juuli algusest augusti lõpuni on 8–18-aastased koolilapsed ja -noored oodatud osa saama heategevusliku õppe- ja koolitusprogrammi “Et suvi ei läheks luhta” tasuta trennidest ja loengutest.

Tänavu lisaks Tallinnale ka maakondades läbiviidav programm võimaldab lastel ja noortel osaleda karatetreeningutel, õppida enesekaitseoskusi ning saada turvalisuse- ja ohutusalast koolitust. Luubi alla võetakse sellised teemad nagu riskivaba käitumine, tuleohutus, kuritegevuse ennetamine, turvaline liiklemine.

Kuressaare spordikeskuses on kaks korda nädalas, 2. juulist 30. augustini kavas treeningud, mida viib läbi Raivo Paasma (fotol) klubist Sabukan Dojo – RIN.

“Mul on väga hea meel, et meie soov teoks sai ja see huvitav programm toimub ka Kuressaares,” ütles MTÜ Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus juhatuse liige Ingrid Leemet. Tema sõnul esialgu Kuressaaret programmiga seotud linnade nimekirjas ei olnud. “See annab ka siinsetele lastele ja noortele võimaluse kodu lähedal põnevalt ja kasulikult aega veeta,” lausus Leemet.

Programmi kohta saab täpsemalt lugeda ja end registreerida veebilehel www.karatesuvi.ee.

End osalejaks registreerivad lapsed võtavad endale eesmärgi osaleda teatud arvus treeningutes. Registreerimisel kingitakse lastele programmi logoga T-särk, seatud eesmärkide saavutamise korral antakse lapsele nokamüts. Neid lapsi-noori, kes osalevad suve jooksul kõigis treeningutes, ootab eripreemia.

Koostöös ETV sporditoimetusega antakse igal nädalavahetusel eetrisse kokkuvõte programmi raames nädala jooksul toimunud üritustest.

Print Friendly, PDF & Email