Lea Kuldsepp taandub volikogust (2)

Sotsiaaldemokraatliku erakonna nimekirjas kandideerinud Lea Kuldsepp lahkub 1. augustist vähemalt aastaks linnavolikogust ja loobub ühtlasi ka kultuurikomisjoni esimehe kohast.

Lea Kuldsepp konkreetset lahkumise põhjust ei nimetanud, kuid märkis Kadi raadio “Keskpäeva” saates, et tal on praegu midagi muud käsil ja seetõttu otsustas ta aja maha võtta. Kuldsepp vihjas siiski, et tema tegemised jäävad endiselt seotuks kultuuriga.

Saarte Häälele ütles Lea Kuldsepp, et ta on juba rääkinud linnavolikogu liikme Merit Karisega ja viimane oli nõus kultuurikomisjoni esimehe koha üle võtma. Seda, kes tema asemel volikokku tuleb, Kuldsepp hetkel veel öelda ei osanud.

“Mul on hea meel, et on, kellele võib loota ja kes asjaga edasi läheb,” sõnas Kuldsepp, lisades, et iga uus tulija toob oma uue nägemuse ja see viib jälle mingile teisele tasandile.

Print Friendly, PDF & Email