Saaremaa muuseumis uus töötaja (2)

Saaremaa muuseumi viieliikmeline komisjon valis uueks kultuurharidustöö korraldajaks Anna-Liisa Õispuu.

Komisjoni esimehe Olavi Pesti sõnul oli otsus vaatamata tihedale konkurentsile konsensuslik. Anna-Liisa Õispuu on Pesti sõnul pärit Laimjalast, kuid kasvanud ja õppinud Tallinnas ning nüüd tagasi kodukohta pöördunud. Tal on Tartu ülikoolis omandatud kirjandus- ja teatriteaduse magistri kraad.

Pesti sõnul oleksid kõik vestlusvooru kutsutud neli kandidaati võimelised sellel kohal töötama, aga Anna-Liisa Õispuu töökogemused tundusid Saaremaa muuseumile kõige sobivamad. Tal on edukas töökogemus mitmest Tallinna muuseumist ja muudelt elualadelt ning üsna laialdane keelteoskus.

“Kogu senine kogemus andis märku, et ta sobiks ka siia – mitmekülgne inimene, kes sobib selle töö mitmekesisusega kokku,” ütles Pesti ja avaldas lootust, et uus kultuurharidustöö korraldaja asub tööle juunikuu lõpus.

Print Friendly, PDF & Email