Kuressaarde merepäevadega saabub paadiralli

Tänavu augusti algul toimuvate Kuressaare merepäevade avamise ajal on linna sadamasse oodata tõeliselt suurt hulka merealuseid.

Lisaks tavapärasele purjekate eskaadrile jõuab Kuressaare jahisadamasse ajakirja Paat organiseeritav suur paadiralli.

Ajakirja vastutav väljaandja Hanno Kask ütles, et paadiralli raames on aluseid Kuressaarde tulemas ligi 50 ja kohale jõuavad need üle Eesti eri paigust.

“Tegu on ülivõimsa vaatepildiga 6-aastase poisikluti jaoks, ent kolm korda Cutty Shark’i regatist osavõtnu jaoks ei ole see midagi erilist,” tõdes Kask, kelle sõnul saabutakse sadamasse koos purjekate eskaadriga.

Ajakiri Paat korraldab taolist üritust juba kuuendat korda. “Kokku ajame kõik alused, kasutades vägivalda,” naljatas Kask. “Alused kuuluvad töölistele, kirjanikele, ärimeestele, julgeolekutöötajatele, endistele kriminaalidele,” loetles ta.

Osa neist lahkub Hanno Kase sõnutsi Kuressaare merepäevadelt head aega soovimata üsna pea. “Mõned ütlevad mitu korda nägemist, aga ei lähe Kuressaarest pikema aja jooksul kusagile,” rääkis Kask. Lõbusõitu paadiralli mehed-naised rahvale ei tee.

Print Friendly, PDF & Email