Sokisahtel laieneb ka Kuressaarde (2)

Tuleval nädalal avab Sokisahtel OÜ Kuressaares Kohtu tänaval Holostovi keskuses Chameleoni vastas sokibutiigi.

“Saaremaa kliendid on meile nii palju helistanud ja kirjutanud, et neil on ka värvilisi sokke vaja, ja on küsitud, millal me tuleme,” põhjendas Sokisahtli poodide üks loojatest Piret Ilver-Utsal Saaremaal kaupluse avamist.

Ta lisas, et kuna Saaremaa tundus vahva kohake, siis nad mõelnud, et miks ka mitte. “Vaatame, kuidas saarlased meid vastu võtavad,” muigas ta.

Kui kõik läheb plaanipäraselt, avab pood uksed järgmisel reedel. Praegu käivad ehitustööd.

Valik tuleb Ilver-Utsali sõnul suur ja mitmekesine nagu teisteski Sokisahtli poodides, millestki ilma saarlasi ei jäeta. Sokisahtel tegeleb sukkade, sokkide, sukkpükste ja retuuside jae- ja hulgimüügiga ning pakub mitmekesist tootevalikut igas vanuses ja ka nõudlikuma maitsega kliendile.

On ka eritooteid, näiteks vereringele hästi mõjuvaid sukki, pulmakollektsioone jne. Igas kuus üllatakse oma kliente uute ja põnevate toodete ning sooduspakkumistega. Kokku on Sokisahtel OÜ-l üle Eesti 20 kauplust.

Print Friendly, PDF & Email