Pihl asutas oma äri (3)

Kaitsepolitseid ja siseministeeriumi juhtinud saarlane Jüri Pihl tegi äsja erasektoris kannapöörde – ta lahkus lennufirmast Panaviatic ja asutas omapärase nimega osaühingu.

Äripäev kirjutas, et tänavu märtsis ehk paar kuud enne Panaviaticuga lõpparve tegemist asutas Pihl isikliku ettevõtte, mis kannab nime Yulara OÜ. Yulara on isoleeritud linnake Austraalias, mille nimi tuleneb kohaliku aborigeenide keele sõnadest, mis tähendavad ulgumist ja dingosid. “Nimevalikut mõjutas ka see, et olin vahetult käinud Austraalias ja seda paikkonda külastanud,” märkis Pihl.

Pihl ütles, et tegeleb esialgu talle kuuluva kinnisvara rentimisega ning kas midagi ka juurde tuleb, näitab aeg. Talle kui eraisikule kuulub maatulundusmaa Saaremaal, eramu Pirital ja korter Tallinna kesklinnas. Märtsis asutatud ettevõtte nimel praegu kinnisvara pole.

Jüri Pihl on välja astunud ka Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast, 12. veebruarist pole ta enam erakonna liige.

Print Friendly, PDF & Email