Perefestival tõi kolme valla lapsed Orissaarde

MAALINGUD NÄOLE: Pidev järjekord oli ka näomaalingute laua juures. Foto: Kalmer Saar

MAALINGUD NÄOLE: Pidev järjekord oli ka näomaalingute laua juures. Foto: Kalmer Saar

1. juunil tähistasid Orissaare, Muhu ja Pöide vald lastekaitsepäeva.

Tänavu tahtsime, et eelkõige tuleksid pered koos lastega, et veeta ühiselt kvaliteetaega. Perel on ju kõige suurem roll lapse kasvamisel ja kaitsmisel. Meil on hea meel, et peresid tuli nii palju. Lugesime kokku umbes 400 inimest, neist 250 lapsed.

Hoolimata sellest, et viimasel hetkel kolisime vihmahirmus staadionilt spordihoonesse, leiti festival kenasti üles. See ei vähendanud laste hüppamisrõõmu – batuutidele oli pidev järjekord, mis katkes vaid tsirkuse ajaks. Tallinnast kohale sõitnud Mironoff Show’ klounid naerutasid nii suuri kui ka väikseid. Nii mõnigi trikk võttis kukalt kratsima, et kuidas ta nüüd seda tegi.

Pidev järjekord oli ka näomaalingute laua juures, kus Orissaare gümnaasiumi õpilased võlusid lastele näkku ja kätele Krõlle, päikseid, lilli ja palju muud. Vilgas tegevus käis Muhu ja Orissaare noortekeskuse mängutubades. WII-tantsudega sai end märjaks vehkida nii mõnigi laps. Õnneks oli kõrval kohe võtta jäätisekokteil, mida tegid Pritsuka rõõmsad töötajad. Lisaks veel pann-kook ja õhtu ongi täiuslik. Loodan, et ka 400 osalejat jäid rahule.

Suur tänu, Merily, Krista, Anu, Liina, Maidi, Eliise, Anneli, Aina, Arnek, Ragne, Tiit, Helen, Saarerent OÜ, Mironoff Show, Premia, OG õpilasesindus, Maranol OÜ! Kindlasti jäi nüüd keegi kahe silma vahele. Aitäh kõigile, kes meile abiks olid, ja eriline tänu peredele, kes võtsid endale aega ühise õhtupooliku jaoks!

Liia Ots
Orissaare lastekaitsespetsialist

Print Friendly, PDF & Email