OG tunnustab parimaid

Aleksander Muru – IV kooliastme parim õppur; Johannes Muru – IV kooliastme parim õppur; Tiina Margaret Tänak – III kooliastme parim õppur; Siim Sander Pärn – Orissaare gümnaasiumi parim sportlane 2014–2015; Eliise Vichterstein – Orissaare gümnaasiumi parim sportlane 2014–2015; Taavi Teevet – parim huvihariduses.

Mikk Kärner, Uku Pokk, Renno Tamtik, Martin Mägi, Miina Hõbenael, Karmen Kaljuste, Toomas Erikso, Johannes Erikso, Taavi Paju, Kristiina Maaste, Eliis Leppik, Ingela Kaljuste, Hendrik Ansper, Saara Väli, Angela Lauge, Christen Haamer, Kenro Endel Üts, Sandra Peegel, Johanna Nõukas, Lisell Reinmets, Liisa Katariina Sünter, Ann Kärner (X kl), Ann Kärner (VIII kl), Jalmar Jurkatam, Orissaare neidudekoor, 7. klass – III kooliastme peaauhind Eesti meremuuseumi koolikonkursil “Meri on minu, sinu, meie!” videolooga “Maasilinna ja -laeva hukk”.

Õpilasi juhendasid Kateriin Kuusk, Margo Rüütel, Maret Aardam, Külli Rihvk, Reet Väli, Mare Noot, Piret Kolk, Margot Ansper, Juunika Hõbenael, Viive Kelder, Marika Lass, Monika Kipper, Ene Kööts, Ene Laak, Kai Paasoja, Ivo Maripuu, Katrin Jõgi, Katrin Vaher, Tiina Sünter, Anne Kann, Kairit Levit.

Print Friendly, PDF & Email