Eesti targimate vanemate lapsed õpivad Leisi koolis (5)

Kolm kuud kestnud üle-eestilises Targa Vanema testis kontrollis oma kasvatusalaseid teadmisi rohkem kui 4500 lapsevanemat, kellest parima tulemuse saavutasid Leisi keskkooli õpilaste emad-isad. Ka maakondlikus arvestuses läks üldvõit Leisi keskkoolile.

Teavitusprogrammi Tark Vanem veebipõhises testis pidid vanemad lahendama ja analüüsima etteantud olukordi, kuidas oma lastega alkoholi teemadel rääkida ja nendega arukaid kokkuleppeid sõlmida. Üle 30 000-st testi täitnud lapsevanemast registreeris oma tulemuse enam kui 4500, kes osalesid ka koolidevahelisel võistlusel. Konkursil osalenud 413 kooli seas kogusid suurima keskmise punktisumma Leisi keskkooli õpilaste vanemad.

Leisi keskkooli direktori Reeli Kõivu sõnul oli tegemist tänuväärse algatusega, sest see andis vanematele ausat tagasisidet nende teadmiste ja oskuste kohta.

“Kindlasti leidis veel kord kinnitust fakt, et lapse käitumine ja suhtumine saavad alguse kodust ning heaks eeskujuks olemine peaks olema prioriteet iga vanema jaoks,” ütles Kõiv. Ta lisas, et 18. juunil põhikooli osa lõpuaktusel üleantav Targa Vanema tiitel rõõmustab kindlasti nii kooliperet kui ka lapsevanemaid.

Print Friendly, PDF & Email