Veerel lauldi ja tantsiti

Reede õhtul sai Pöide vallas Veere külaplatsil näha Tornimäe rahvamaja ringide ja külalisesinejate lustlikku kontserti. Juba seitsmendat korda sai teoks üritus, mis kannab nime “Laulud ja tantsud looduses”.

“See on hea võimalus näidata, mis talvel õpitud,” ütles Pöide valla kultuurijuht Krista Riik, lisades, et tegu on kokkuvõtva kontserdiga. Kui näiteringid annavad aasta jooksul esietendusi, siis on kevadine kontsert eelkõige võimalus just rahvamajas tegutsevatele laulu- ja tantsuringidele.

Seekord esinesid publikule, keda oli Krista Riigi sõnul kokku tulnud parasjagu, naisrühm Kupar (juhendaja Anne Keerd), Tornimäe segarühm (juh Ene Laak), laulu- ja tantsuselts Aderkas (juh Aili Juhkam), naisrühm Vokiratas (Enda Juht), Tornimäe põhikooli lapsed (juh Tiina Sünter) ja noortekeskuse tantsurühm (Anne Keerd.) Muusikalisi vahepalu pakkus Mihkel Mereäär. Kontsert kestis poolteist tundi ja pärast seda said osalejad maitsvaid pirukaid ja sooja teed.

Print Friendly, PDF & Email