Lühidalt spordist

John Kaju Nasval kolmas

Laupäeval Nasval peetud purilauaslaalomi Eesti meistrivõistluste 1. etapil sai saarlastest parima tulemuse John Kaju. Viiest sõidust kaks võitnud Kaju oli kokkuvõttes kolmas. Võidu võttis Timo Runge (Team Mahe) ja teine oli Erno Kaasik (Team Extreme).

Saaremaa surfiklubi teistest esindajatest olid Tristen Erik Kivi 5., Neeme Truumees 16. ja Hardi Aun 20. Kokku oli rajal 20 võistlejat.

Lohesurfis asus juhtima Kaur Filippov

Saaremaa lohesurfi meistrivõistluste esimese etapi võitis kõiges kuues sõidus parim olnud Kaur Filippov (Miniloots). Filippovile järgnes Mikk Tuisk (Saaremaa Lohesurf) ja kolmas oli Kristjan Kallu (K26/ Cpre Kiteboarding Estonia).

Laupäeval Nasval peetud slaalomi distsipliinivõistlusel läbis raja vähemalt üks kord 9 sõitjat. Nii mõnigi sõitja loobus võistlemast heitlike tuuleolude tõttu.

Jarko Seema tuli Eesti meistriks

Männikul toimunud Eesti noorte meistrivõistlustel laskmises võitis Jarko Seema harjutuses “60 lasku lamades” 576 silmaga kuldmedali ja standardilaskmises 3x 20 lasku 539 silmaga hõbemedali. Tüdrukute arvestuses jõudsid Karoline Malk ja Mari Tiitson esikümne piirile.

Martin Kosemets

Print Friendly, PDF & Email