Tõnis Kipper jõudis 3000. “Keskpäevani” (3)

RAADIOHÄÄLED: Tõnis Kipper ja Roald Kitt eilset, 2999. “Keskpäeva” saadet ette valmistamas. Foto: Irina Mägi

RAADIOHÄÄLED: Tõnis Kipper ja Roald Kitt eilset, 2999. “Keskpäeva” saadet ette valmistamas. Foto: Irina Mägi

Täna läheb Kadi raadios eetrisse vastutava toimetaja ja tuntud raadiohääle Tõnis Kipperi 3000. “Keskpäeva” saade.

“Kas ja kui palju see saade fenomen on, peavad arvama ja ütlema kuulajad,” ütles staažikas saatejuht. Kipperi sõnutsi on sama fenomenaalne müüja või raamatukoguhoidja, kes on aastaid ja isegi aastakümneid üritanud tööd teha oma parimat äranägemist mööda.

“See ei ole kangelastegu,” tähendas ta, lisades, et see ongi täiesti normaalne, kui inimene teeb seda, mis talle meeldib ja mis tal ka välja tuleb. Enamasti.

Kipper pakkus, et vahest on “Keskpäeva” saade saanud heas mõttes harjumuslikuks kuulajate päeva osaks, nagu abikaasa, lemmikloom või tapeedimuster. “Nende olulisusest saab aru siis, kui neid mingil hetkel kõrval ja käepärast ei ole.”

Staažika tegija sõnul ei ole “Keskpäeva” toimetamises keerulist midagi. “Tuleb olla viisakas, leida vestluskaaslasega vaadete ühisosa, ilmutada inimese vastu heatahtlikku uudishimu – see loob üldjuhul vastastikuse usalduse,” rääkis ta.
Kipper. Tema eesmärk ei ole saates kellelegi halvasti öelda ja ta ei pea ka rääkima inimestega, keda ei salli.

Teemasid võib Kipperi sõnul alati rohkem olla, sest ka igal kuulajal on ju omad huvid ja valdkonnad, millest kuulda tahab. Selles osas seadvatki piirangud vaid saatejuhi piiratus paljude teemade valdamisel. “Luban järgmise kolme tuhande “Keskpäeva” jooksul areneda ja kasutada sagedamini võimalust kõnelejaid oma küsimustega võimalikult vähe segada,” lausus Tõnis Kipper kokkuvõtteks.

Print Friendly, PDF & Email