Regula reiside väljumisajad muutuvad osaliselt

Alates laupäevast, 16. maist, sõidab seoses parvlaev Saaremaa remondiga kuni remondiperioodi lõpuni Kuivastu-Virtsu liinil teise laevana Regula.

Väinamere Liinid püüab ennetada ja vältida Regula vabagraafikule minekut tippaegadel ja muudab alates neljapäevast, 21. maist osaliselt Regula reiside väljumisaegu, et tagada sujuv ja plaanipärane reisigraafik Kuivastu-Virtsu liinil kõigi reiside osas. Muudatus on kooskõlastatud Saare maavalitsusega.

Reisijatel, kes on juba ostnud Regula reisidele pileteid palub vedaja e-pileti ostukalendrist vaadata üle väljumisajad. Ostetud pilet kehtib eelisjärjekorrast ka eelneval ja järgneval väljumisel, seega on võimalik valida sobiv reis kolme väljumise hulgast. Vedaja teavitab juba e-pileti ostnud kliente ka otse telefoni või e-kirja teel muudatusest ning vabandab võimalike ebamugavuste pärast muudatuste tõttu.

Tavapäevadel teeb Regula 6 reisi ja Muhumaa 16 reisi ühest sadamast. Reedel ja pühapäeval lisandub teises graafikus olevale Regulale veel kaks väljumist. Parvlaev Muhumaa teenindab ikka tavapärases 1.10 min põhigraafikus. Täpsete väljumisaegadega sõidugraafik on e-pileti ostukalendris vastava kuupäeva all.

Print Friendly, PDF & Email