Lugeja kiri: Rotaryga teatris

Laupäeval, 9. mail käisime klassiga Tallinnas Nordea kontserdimajas muusikali “Billy Elliot” vaatamas. Saime seda vaadata tänu Saaremaa Rotary klubile, kes kandis meie bussisõidukulud.

Mulle meeldis see muusikal väga. Näitlejad olid muidugi head. See etendus oli lahe. Mulle meeldis selle etenduse mõte ja humoorikus. Meeldisid väga etenduses kõlanud laulud.

See oli väga lahe muusikal! Seal oli hea sõnavara, mida paljudes etendustes ei kasutata. See oli vaatamist väärt. Tantsijad tantsisid väga hästi, see oli vinge. Etendus oli päris äge ja lõbus. See oli üks paremaid näidendeid. Oli õpetlik, et tüdrukute hobi võib sobida ka poisile.

Näitlejad olid superosavad ja lisaks olid paljud neist väga tuntud (Kaire Vilgats, Reet Linna, Jaagup Kreem jt). Üldiselt olid kõik osatäitjad väga lahedad ja kõnepruuk oli ka lahe, sest see ei olnud selline tüüpiline pailapse kõne, nagu mujal näidendites. Siiamaani mu lemmiknäidend!!!

Lemmikkohad olid kõik balletitunnid, kus sai palju nalja. Minule meeldis see muusikal väga. Parim üldse! Mulle meeldis, et muusikal rääkis Inglismaa ajaloost, aga samas oli naljakas ja lõbus, kool võiks ka selline olla – lõbus, aga ka õpetlik. Vandumist oli küll üsna palju.

Aga kokkuvõttes oli väga tore muusikal, kahjuks ei saanud peret kaasa võtta ja jutustada ma teistele oma kogemustest kahjuks eriti ei oska. Loodan ainult, et kunagi tekib veel võimalus koos perega seda uuesti vaatama minna. Praegu seda enam ei näidata, käisime ju eelviimasel etendusel.

Etendused ja filmid, mis põhinevad päriselt juhtunul (nagu seegi), tulevad alati väga hästi välja ja see muusikal on hea näide.

SUUR TÄNU TOETAJALE – SAAREMAA ROTARY KLUBILE!

Saaremaa ühisgümnaasiumi 6.a klassi õpilaste muljete põhjal
Linda Kuuseok

 

Print Friendly, PDF & Email