Vootele Mets säras ETV2 saates “Säde”

ETV2 uues saatesarjas “Säde” võis näha Saaremaa ühisgümnaasiumi 6.b klassis õppivat Vootele Metsa.

“Saaremaa poiss Vootele Mets tunneb end õnnelikuna, kui on millegagi hakkama saanud. Kui ta suudab midagi saavutada või korraldada nõnda, et see mõnele inimesele rõõmu toob,” öeldakse saate sisututvustuses.

Vootele klassijuhataja Merle Prii ütles, et Vootele on särasilmne hakkaja poiss, kes pidevalt igasuguseid ideid genereerib. “Oma uusi plaane ta tavaliselt vaka all ei hoia,” nentis õpetaja Prii, kelle sõnul on Vootele avara silmaringi ja mitmekülgsete huvidega.

Ta jõuab käia muusikakoolis, noorte huvikeskuses näiteringis, laulab oma kooli kooris ja Saaremaa poistekooris, tegeleb etlemise ja leiutamisega. Viimane saavutus oli Vootelel Sten Roosi muinasjutuvõistluse eripreemia.

“Vootele on nagu hunt Kriimsilm, kel üheksa ametit,” naeris Prii, lisades, et temal klassijuhatajana on puhas rõõm selliste õpilastega klassi eesotsas olla.

Vaata saadet siit.

Print Friendly, PDF & Email