Parimaks noortebändiks valiti Sculptures

Foto: erakogu

Foto: erakogu

Kaheksandal Saaremaa noortebändide festivalil oli võidukas ansambel Sculptures koosseisus Andreas Hõlpus, Robin Mäetalu, Karl-Gustav Uustulnd ja Alar Truu.

Võitjad pääsesid edasi konkursi “Noortebänd” poolfinaali ja said ka võimaluse esineda Kuresaare merepäevadel. Lisaks Sculptures’ile võtsid klubis Privilege toimunud festivalist osa kuus bändi: Evergreen, The Islanders, Feedback, Three Thousand Reasons, Stiffy Ratchet ja The Habit.

Sculptures´i solist Andreas Hõlpus ütles, et kuna bändiga on alles pool aastat tõsisemalt tegeletud, oli võit kindlasti oluline ja inspireerib edasi tegutsema. “Üleriigilisel “Noortebändi” konkursil juba kohe poolfinaalis üles astuda on väga uhke tunne,” lisas ta. Esinemisi jagub Sculptures’il ka väljaspool konkursse, täpsemat infot selle kohta saab bändi Facebooki lehelt. “Kindel on see, et 8. augustil oleme merepäevadel,” sõnas Hõlpus.

Festivali korraldaja Siim Metsmaa jäi üritusega igati rahule. «Esindatud olid erinevad muusikastiilid, sai kuulda nii rahulikumat reggae-muusikat kui ka raskemat punki,” selgitas Metsmaa, lisades, et mitmekesisus tuli festivalile kindlasti kasuks. Küll oleks ta aga oodanud veidi suuremat osavõttu. Eelmistel aastatel on bände ikka üle kümne olnud.

Print Friendly, PDF & Email