Virge Pihel paneb end “Kuldvillakus” proovile (3)

virge pihelJärgmisel reedel eetrisse jõudvas “Kuldvillaku” saates on oma teadmistega võistlustules ka üks endistest Kuressaare linnajuhtidest – Virge Pihel (fotol), kes on mälumänguhuviline olnud juba pikemat aega.

Ta ise ütles naljatamisi, et väikestviisi “nohik” on ta eluaeg olnud ja “Kuldvillakut” vaatas telerist juba 1990-ndatel. Kui vahepeal saade ära jäi, oli ta suisa kurb. “Siis ma muidugi ei arvanud, et võiksin seal ise osaleda,” tähendas Pihel.

Kui alustas aga saade “Kes tahab saada miljonäriks?”, siis sinna püüdles ta koguni mitmeid kordi. Paraku tulutult.

“Kui nüüd paar aastat tagasi “Kuldvillak” jälle alustas, siis mõne hooajaga tekkis mul tunne, et olen täitsa sama nutikas, kui need, kes seal saates,” tõdes Pihel. Esimest korda üritas ta saatesse pääseda möödunud aasta augustis, aga siis ei jõudnud ta testimisest kaugemale. “Talvel mõtlesin, et proovin veel, ja kui siis ka ei saa, lepin sellega. Aga siis kutsuti saatesse ja nii ta läks.”

Kohapeal, saate salvestamisel, oli Virge Piheli sõnutsi väga tore – kõik tegijad olid sümpaatsed ja meeldivad. Tal ei tekkinud mingit eetrihirmu või üldse ärevust, õhkkond oli lihtsalt sedavõrd mõnus. “Võimalik, et nad pingutasid minu pärast – vastasteks olid ju mul täielikud Eesti tipud: Indrek Salis ja Tiit Naarits,” muheles Pihel.

Kuidas Virge Pihelil saates läks, saab teada juba järgmisel nädalal.

Print Friendly, PDF & Email