Leisi koolis käärib (91)

Leisi keskkooli pedagoogid on esitanud vallavalitsusele pöördumise, mis puudutab koolidirektorit R.K., kuid mille sisust rääkida ei soovita.

Pöördumist arutati Leisi vallavalitsuse 27. aprilli istungil. Istungi protokollist selgub, et vallavalitsus arutas teemat ja leiti, et on vaja korraldada õpetajate, direktori ning vallavanema ja volikogu esimehe kokkusaamine. “Otsustati, et vallavanem korraldab vajaliku kokkusaamise probleemide lahendamiseks,” on protokollis lisatud. Kokkusaamist asjaosaliste väitel seni toimunud ei ole.

Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep ütles eile Saarte Häälele, et infot pöördumise kohta ta praegu veel anda ei saa. Mõtlep põhjendas, et töö alles käib ja küsimused ei ole veel lahendatud. Kokkusaamisi on küll toimunud, kuid üldkoosolek peaks aset leidma tuleva nädala neljapäeval, selgitas ta.

Vallavanem ei soovinud öelda ka seda, kes konkreetselt pöördumise taga on. Allkirju pidi pöördumisel tema sõnul aga üpris palju all olema. Seetõttu ei osanud ta ka öelda, kes on pöördumise autor.

Leisi keskkooli direktor R.K. ütles, et ta teab, mis toimub ja miks toimub, kuid temagi ei soovinud toimuvat lähemalt kommenteerida. Pöördumist ennast on R.K. aga näinud ja tema hinnangul on tegemist laimukirjaga. “See läheb karistusseadustiku alla, sest seal esitatud väited ei ole tõesed,” lisas ta. Ka R.K. kinnitas, et ta ei tea, kes konkreetselt on selle pöördumise koostanud.

Õppealajuhataja Riina Sirg soovitas selles küsimuses pöörduda vallavanema poole.

Märkus 30.05.2015: Loos on endise koolijuhi nimi asendatud tema palvel initsiaalidega. 

Print Friendly, PDF & Email